FOLLOWER

15 September 2016

SEGMEN: BLOGLIST 3 BULAN BERSAMA ELSA

SEGMEN: BLOGLIST 3 BULAN BERSAMA ELSA



Assalamualaikum dan selamat sejahtera

SEGMEN: BLOGLIST 3 BULAN BERSAMA ELSA dianjurkan oleh rakan blogger yang merupakan peminat tegar Elsa.  eh... yer ke?  Pandai-pandai ajer YB nie.  hehehe.  Dapat masuk dalam senarai bloglist Elsa mesti satu pengalaman yang menarik kan?  Tambahan buat blogger lemau macam akak nie.  Tak kisahlah 3 bulan pun tak apa, janji dapat kenalan baru.  Berangan jer nie. Dapat masuk dalam senarai peserta pun dah cukup kan?  Walaupun hasrat hati biarlah masuk dalam bloglist juga... :P

Korang jangan juling pulak mata tu... akak YB memang macam nie bila menulis tanpa idea dan nak kejar masa.

Sebelum akak keluarkan idea merapu lagi... jom korang tengok apa yang telah Elsa sediakan untuk segmen ini.

Klik banner di bawah untuk maklumat lanjut.

SEGMEN: BLOGLIST 3 BULAN BERSAMA ELSA
SEGMEN: BLOGLIST 3 BULAN BERSAMA ELSA

Sebagai maklumat tambahan, 10 pemenang akan dipilih berdasarkan random.org dan akan berada di sidebar Elsa (Bloglist)  selama 3 bulan bermula Oktober 2016 hingga Januari 2017.  Wah, beruntung sungguh walaupun 3 bulan tetapi dah masuk 2 tahun.

Okey rakan blogger sekalian, moh kita reramai meriahkan segmen ini.  Mana tahu dapat masuk dalam bloglist Elsa.

Cepat-cepat yer, segmen ini akan tamat pada 30 September 2016, tak lama lagi dah tu.


Sekian adanya.  Terima kasih sudi baca entri ini, SEGMEN: BLOGLIST 3 BULAN BERSAMA ELSA






3 ulasan:

  1. terima kasih join elsa. elsa balas follow #1319 and isi tabung awak :) jangan lupa bw peserta lain juga. goodluck :*

    BalasPadam
  2. Cikla dtg dr segmen sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/09/segmen-bloglist-3-bulan-bersama-elsa.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...