FOLLOWER

18 Januari 2016

GIVEAWAY January 2016 By Mezquitalifestyle

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


GIVEAWAY January 2016 By Mezquitalifestyle


Ala... Giveaway lagi.

Korang janganlah bosan sangat bila YangBaik buat entri Giveaway.  YangBaik buat entri giveaway sebagai sokongan kepada rakan blogger yang anjurkan giveaway.  Lagipun siapa lagi yang nak sokongan rakan blogger kita :P

Kali ini YangBaik join GIVEAWAY January 2016 By Mezquitalifestyle.  Jadi dengan tertulisnya entri ini maka secara tidak langsung YangBaik telah menyertai GIVEAWAY January 2016 By Mezquitalifestyle.  

Jom kita tengok apa yang telah disediakan oleh rakan blogger kita Mezquitalifestyle.  

GIVEAWAY January 2016 By Mezquitalifestyle
GIVEAWAY January 2016 By Mezquitalifestyle

Sebelum tu nak cerita sikit.  Ini adalah kali pertama YangBaik skodeng blog Mezquitalifestyle. Sebab itulah YangBaik tidak tahu sangat apa penambahbaikan yang telah dilakukan.  Tetapi ketika entri ini dikeluarkan, blog Mezquitalifestyle kelihatannya tersusun dan tidak mengecewakan dari segi loading. Memang betullah akak YangBaik tidak pandai nak komen blog orang lain sebabnya blog YangBaik pun tidaklah hebat mana, sekadar di pinggiran jer :P

So, dah cerita panjang lebar nie harapnya korang sudilah klik banner di atas untuk join giveaway ini.   Cepatlah klik banner kat atas tu ye.

Giveaway ini dijangka tamat pada 23 Januari 2015.

Jom berikan sokongan kepada rakan blogger.

Selamat maju jaya kepada semua rakan blogger!

Sedikit pengetahuan mengenai Ilmu

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Sedikit pengetahuan mengenai ilmu

Entah apa yang difikirkan ketika ini.  Hendak meneruskan kerja dah tak berdaya rasanya.  Rasanya masa untuk merehatkan badan dan minda sudah tiba.

Jadi sementara proses pemulihan sedang dilaksanakan, apa kata selusuri seketika petikan yang diulang semula, sebagai peringatan buat diri yang sering lalai dan alpa
Beban Ilmu
Beban Ilmu

Ilmu itu dipelajari untuk diamalkan, sebagaimana sebuah amal dilakukan untuk dapat menyelamatkan.  Kerana itu, apabila amal yang dilakukan lebih sedikit dari ilmu yang didapatkan, maka sesungguhnya ilmu itu telah menjadi beban bagi pemiliknya (Ahli hikmah)

Sekian.  Semoga bermanfaat.

Page View Blog YangBaik Mencecah 10 Ribu

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Page View Blog YangBaik Mencecah 10 Ribu


10 ribu.  Bukanlah satu angka yang mudah untuk dicapai oleh blog picisan seperti YangBaik. Beberapa bulan lepas, page view blog YangBaik pernah mencecah sehingga 11 Ribu.  Oleh kerana blog kurang diupdate maka nilai itu semakin menyusut.  Hari ini, setelah hampir seminggu bertungkus lumus mengemaskini kini blog dengan entri tersendiri, maka pageview melepasi angka 10 ribu sekali lagi datang menjelma.

Bagi sebahagian besar blog yang terkemuka dan ternama, angka 10 ribu mungkin dilihat kecil kerana blog mereka boleh mencecah lebih dari angka itu.  Semuanya kerana SEO blog serta isi dan maklumat yang disampaikan oleh blog mereka menarik minat ramai pengunjung dan pembaca. Sudah pasti mereka blog otai ini ada pengikutnya yang tersendiri.

Pageview pada 18 Januari 2016
Pageview pada 18 Januari 2016

Angka 10 ribu amat bermakna.  Biarpun angka itu sering berubah naik dan turun, tetapi semangat untuk berblogging tidak pudar walaupun terpaksa menyepi seketika.

Sekarang bukanlah masa yang sesuai untuk menyepikan diri.  Perlu kerja keras untuk mengisi kekosongan 2 kerja dalam satu masa. Hihihi.

Selamat berblogging.

Terima kasih.

Giveaway Cash RM500 Jan 2016 by Emas Putih

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Giveway January Cash RM500 by Emas Putih|  Salam. Dijemput join GA uzu ni. GA pertama untuk tahun 2016.  Sila tekan banner kalau nak join GA ini. Terima kasih.
[Tekan Banner Di Atas Untuk Join]
Ini ada satu produk baru yang membantu menghilangkan jerawat dalam masa 24 jam iaitu REFINITY Acne Hydrogel ! Ada 6 sebab kenapa anda perlu mencuba hilangkan jerawat anda dengan cepat iaitu :

1. PANTAS BERTINDAK
Formulasi Acne Hydrogel FOKUS pada rawatan jerawat dan bekas jerawat bagi menjadikan wajah anda kembali licin bersih berseri.

2. SENANG & MUDAH
Hanya sapu 2 kali sehari dan tunggu hasilnya. Cepat meresap dan kering tanpa rasa kesan minyak.
3. SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF
Tidak seperti produk lain di pasaran, Acne Hydrogel diperbuat dari bahan herba Asli yang sangat efektif dalam rawatan jerawat dan bebas dari bahan kimia. Oleh itu, ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

4. PENGIKTIRAFAN
Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT151105679K) dan Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PO-BMF-PPIM01407). Diyakini halal dan dijamin keberkesanannya.

5. 98% PENGGUNA BERPUAS HATI
Hampir 10,000 botol dijual setiap bulan dan hampir kesemua pengguna berpuas hati dengan kesannya. Setiap hari kami menerima testimoni positif dari pengguna.
Sesiapa yang berminat boleh dapatkan REFINITY Acne Hydrogel di http://refinity.com.my/ . Hilangkan jerawat anda semudah A B C dan sepantas kilat dalam masa 24 jam !! 

Harga  : RM70 sebotol / 2 botol RM130 *hargapromosi*
SMS / WhatsApp : ‘CLEAR’ ke  019-544 3000

Giveaway January2016 Cash RM500 by Emas Putih disponser oleh Emas Putih , dan Refinity Malaysia. Terima kasih kerana join GA ini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...