FOLLOWER

20 Januari 2016

HOODPATH Travel Blog Giveaway 1.0

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


HOODPATH Travel Blog Giveaway 1.0


Jumpa blogger baru.  Rasanya bukan blogger ini yang baru tetapi YangBaik yang baru jumpa blog ini.  Itu itulah, untungnya ada blog dan anjurkan giveaway, dapat ramai kenalan baru.  Untung juga kepada blogger yang join giveaway kerana dapat menambah kenalan blogger yang pelbagai ragam dari ceruk alam maya.  Bila dah kenal tu kenalah rajin blogwalking untuk mengerakan ukhuwwah.  :D

Oleh kerana ini adalah entri penyertaan giveaway maka kenalah lihat apa pula syarat yang dikenakan oleh penganjurnya.

Jom kita tengok apa pula syarat yang dikenakan oleh penganjura HOODPATH Travel Blog Giveaway 1.0

HOODPATH Giveaway 1.0

Jangan segan-segan untuk klik banner di atas.  

Giveaway ini menawarkan hadiah yang agak menarik, salah satu daripadanya adalah Cash Voucher bernilai RM70.  Ha... korang mesti nak tahu voucher apa kan?  Apa lagi klik banner di atas, boleh tengok juga hadiah-hadiah lain yang disediakan oleh penganjur.

Giveaway ini dijangka tamat pada 25 Januari 2016.

Selamat maju jaya kepada semua.  



Wordless Wednesday #52016 | CPUV ke-6 2016

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Wordless Wednesday #52016 |  CPUV ke-6 2016


CPUV ke-6 2016 |  MARIGOLD
CPUV ke-6 2016 |  MARIGOLD


Segmen Bloglisted by Misya 2016

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Segmen Bloglisted by Misya 2016


Sudah lama juga YangBaik tak blogwalking ke blog Misya.  Kiranya semenjak mood blogging mula kedaung.  Nampaknya sekali lagi tahun ini Misya anjurkan segmen bloglist.  Memang YangBaik kena join juga.  

Ala... tiba-tiba pula YangBaik kehilangan idea dan kata-kata untuk dititipkan di kanvas blog ini. Aduhhhh.

Jom kita tengok apa yang telah Misya sediakan untuk segmennya kali ini.

Segmen Bloglist Misya 2016

Seperti biasa juga untuk melihat persyaratan yang dikenakan, sila klik banner di atas untuk terus ke blog Misya.

Cepat yer, segmen ini dijangka berakhir pada 31 Januari 2016.

Selamat bersegmen kepada semua.  Sokong Misya !





Wordless Wednesday #42016 | Doa Dalam Sujud Terakhir

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Wordless Wednesday #42016 |  Doa Dalam Sujud Terakhir


Doa Dalam Sujud Terakhir
Doa Dalam Sujud Terakhir



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...