FOLLOWER

4 Februari 2016

Menang Segmen Blogwalking

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Menang Segmen Blogwalking


Segmen pun ada pemenang ker.  Blogwalking jer.  Tak kisahlah janji YangBaik dah update cerita mengenai blog YangBaik telah tersenarai sebagai antara pemenang dalam segmen blogwalking yang telah dianjurkan oleh Aku Bukan Innocent.  Memang YangBaik tidak bersalah kerana telah kemenangan ini telah diwar-warkan oleh penganjurnya.

Menang Segmen Blogwalking

Ketika entri ini dikeluarkan, tak dapat nak masukkan gambar kemenangan yang telah dirakam.

Update

Maaf sebab terlewat buat entri penghargaan.  Ketika entri pemakluman dikeluarkan YangBaik sempat melihat tetapi tidak sempat nak menulis dan mengarang.  Simpan dulu dalam draf.  

Entri penyertaan boleh rujuk di SINI.

Manakala entri kemenangan boleh rujuk di entri penganjurnya, di SINI.

Terima kasih atas kesudian menjejaki entri Menang Segmen Blogwalking.


Tinggalkan hawa nafsu

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Tinggalkan hawa nafsu


Agak sukar kan kita nak meninggalkan sesuatu yang kita suka.  Tetapi untuk kebaikan apa salahnya kita beralah dan mengundurkan diri.

Tinggalkan hawa nafsu

Mendekatlah kepada Allah dengan meninggalkan hal-hal yang dapat menyibukkanmu dari (mengingat) Allah Subhaanahu Wata'aala! Dan ketahuilah, sesungguhnya tidak ada yang lebih menyibukkanmu dari (mengingat) Allah kecuali hawa nafsumu sendiri.  (Abu Bakar al-Warraq)


Terima kasih sudi singgah baca entri Tinggalkan hawa nafsu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...