FOLLOWER

10 Februari 2016

Alexa Traffic Rank Blog YangBaik

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Alexa Traffic Rank Blog YangBaik


Terlewat lagi YangBaik keluarkan entri Alexa Traffic Rank.  Nampaknya janji telah 'dicapati'.  Tak mampu nak ikut seperti yang telah dijanjikan.  Janji dulu nak keluarkan entri trafik rank setiap minggu tetapi hampeh... Walau apapun nampaknya ada penambahbaikan dalam kedudukan rank dan juga terdapat perubahan link.  

Alexa Traffic Rank 10 Februari 2016

Global Rank: 21,565,836
Link in: 205
Sumber

Maklumat rank terdahulu di SINI


Terima kasih sudi baca dan komen entri Alexa Traffic Rank Blog YangBaik

Segmen Blogwalking Seronoknyermelukis

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Segmen Blogwalking Seronoknyermelukis


Seronoknya ada segmen.  Lagi menarik segmen dari seorang rakan blogger yang baru dalam dunia blogging.  Dapat tambah kenalan dari kalangan blogger baru.  Blogger baru biasanya semangat bloggingnya tinggi tambah pula bila ada blogger lama yang join... huhuhu terharunya.

Kan... begitu sekali intro untuk entri segmen ini.  Segmen pertama yang dianjurkan oleh rakan blogger seronoknyamelukis ini dianjurkan bagi merealisasikan azam blog pada tahun ini iaitu untuk meramaikan pengikut.

Jom kita tengok apa yang seronoknya join segmen ini...


 segmen
Segmen Blogwalking Seronoknyemelukis

Pertama sekali klik banner di atas untuk melihat syarat-syarat penyertaan.  Tak banyak sikit sahaja syaratnya. 

Segmen ini dijangka berakhir pada 28 Februari 2016.  

Jom berikan sokongan kepada rakan blogger.


Terima kasih kerana sudi singgah dan komen entri Segmen Blogwalking Seronoknyermelukis


Giveaway February Daebak by Aku Bukan Innocent

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ

اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ




(klik banner kalau nak join)



Giveaway February Daebak dibawakan oleh Aku Bukan Innocent selaku penganjur dan  Radhia Razali, Aienie Nka, Yun SingEintan NurfuzieAbam Kie, Ct Roxalynna NH, Keju Penyet dan Mohd Noor Shawal sebagai penaja giveaway ini.



!!TARIKH PENTING!!

Dilancarkan : 8 Februari 2016 Jam 12 Tengah Malam

Tamat : 27 Februari 2016 Jam 10 Malam

Pengumuman Pemenang : akan diumumkan kemudian


Terima kasih sudi singgah baca dan komen entri Giveaway February Daebak by Aku Bukan Innocent




OST Cinta Si Wedding Planner

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


OST Cinta Si Wedding Planner


Baru semalam berkesempatan melihat drama Melayu Cinta Si Wedding Planner.  Sungguhlah YangBaik telah banyak ketinggalan mengikuti drama Melayu semenjak kebelakangan ini.  Manakan tidaknya asyik melayan kerenah anak-anak dengan cerita kartun.  Lagi pula drama ni disiarkan ketika waktu yang agak sibuk dengan urusan rumah tangga.  Sejurus saja pulang ke rumah, tempat wajib dituju adalah dapur dan urusan seterusnya.  

Menarik juga drama Cinta Si Wedding Planner, walaupun tidak ikut dari mula tetapi perjalanan ceritanya seperti dapat dibaca dari awal dan dapat ditelah apa yang bakal berlaku.  Drama Melayu kan... lagi pun kita ni memang suka sangat serkap jarang nie. :P

Oleh kerana sekarang sedang trending dengan Cinta Si Wedding Planner, maka YangBaik nak juga kongsi di sini lirik lagu OST Cinta Si Wedding Planner, Kekal Bahagia.

OST Cinta Si Wedding Planner | Kekal Bahagia
OST Cinta Si Wedding Planner | Kekal Bahagia


Ku telah melupakan dirinya
Ku telah benar-benar melepaskan
Kini aku hanya ada kamu
Mengertilah cintaku

Kuatkanlah untuk bersamaku
Teguhkan hatimu menemani aku
Menjalani waktu-waktu hidupmu
Aku kan selalu ada denganmu

Memang benar aku mencintaimu
Memang benar rasa menyayangimu
Setulusnya rasa hati ini
Hanyalah padamu

Ku harapkan engkau
Yang terakhir
Dalam hidup ini
Setia bersamamu
Hingga hujung waktu ku
Kekal bahagia selamanya

Memang benar aku mencintaimu
Memang benar rasa menyayangimu
Setulusnya rasa hati ini
Hanyalah padamu

Ku harapkan engkau
Yang terakhir
Dalam hidup ini
Setia bersamamu
Hingga hujung waktu ku (2x)
Kekal bahagia selamanya (2x)

Bahagia…. 


Lagu: Kekal Bahagia
Artis: Ippo Hafiz 
sumber: LirikLagu.com


Terima kasih di atas kesudian singgah menghayati lirik lagu OST Cinta Si Wedding Planner

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...