FOLLOWER

11 Februari 2016

Giveaway Cash RM30 Feb 2016 by AHBAR

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Giveaway Cash RM30 Feb 2016 by AHBAR


Giveaway sempoi dianjurkan oleh AHBAR, saudagar semperit.

Korang mesti join giveaway ni sebab mudah sangat. Tak perlu payah-payah reka ayat hanya perlu salin jer coding yang disediakan.  Ahkak YB dah terlebih rajin la pulak nak buat intro segala bagai

Jadi, silakan klik banner di bawah.  SEGERA ya, dah nak tutup dah tu.

Klik Banner untuk join giveaway

Subscribe to our mailing list to get the updates on our Special Offer to your email inbox...

 We can't wait more to have your email in our subscribers email list. Just put your nice email in below box:

* indicates required










Biskut Semperit

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Anda tengah mencari biksut semperit tradisional sedap untuk dinikmati musim perayaan ini?
  1. Mari cuba produk keluaran kami, dijamin kepuasan memakan biskut semperit ini sehingga tahap 90% puas hati.
  2. Ingin mencari biskut semperit apabila makan cair di dalam mulut? Jawapanya adalah biskut semperit keluaran kami.
  3. Bahan yang digunakan ketika proses ini adalah butter, tepung, gula dan telur.

Biskut Semperit AHBAR telah mempunyai pengalaman semenjak 2006 dimana resepi secara turun temurun dan Berjaya menambat hati pembeli.

Jadi jangan lepaskan peluang ini, mari merasai kenikmatan memakan biskut semperit yang mempunyai citarasa tradisional dikekalkan.



KINI HANYA


RM25.00


50 KEPING


FREE COD AMPANG / KUALA LUMPUR


Terima kasih sudi singgah baca entri Giveaway Cash RM30 Feb 2016 by AHBAR
*-*

Chocodina Giveaway by Mastura Aziz

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Chocodina Giveaway by Mastura Aziz


Oi... siapa yang tak suka makan cokelat.  Dari si kecik anak sampai ke se besar2 mak budak, semuanya suka.  Cuma ada masa kenalah berpada jangan berlebih-lebihan.  Makan cokelat dapat menghilangkan stress, betul ke?  Atau lagi stress sebab tak dapat makan cokelat kerana harganya yang semakin mahal.  Ada juga tak boleh makan cokelat sebab sakit gigi, ngilu gigi.

Hehehe... tetiba celoleh merepek pulak.

Jomlah kita teruskan entri ini dengan mengikuti apa yang telah Mastura sediakan dalam giveaway nie.




TEKAN BANNER UNTUK TURUT SERTAI


PEMILIHAN PEMENANG BERDASARKAN CABUTAN BERTUAH OLEH MAS SENDIRI


GIVEAWAY INI BERMULA PADA 10/2/2016 DAN TAMAT PADA 27/2/2016 (12 TENGAH MALAM)* Penyertaan tidak diterima selepas tarikh tamat


TAWARAN HADIAH :
 CHOCODINA CRISPY SEORANG PEMENANG (Ada 12 jenis perisa.boleh pilih nak perisa apa)
TOPUP RM 5 UNTUK 2 ORANG PEMENANG.


LETS JOIN US

Terima kasih sudi baca entri Chocodina Giveaway by Mastura Aziz




Alexa Traffic Rank

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Alexa Traffic Rank 


Pada kesempatan yang tidak mampu dijangka ini, YangBaik ambil kesempatan untuk mengemaskini Trafik Rank Alexa blog pada hari ini.  Biarpun baru saja semalam Trafik Rank Alexa telah diterbitkan.  Ada kejatuhan yang banyak di situ.  Tengok sajalah.  

Alexa Trafik Rank 11 Februari 2016
Alexa Trafik Rank 11 Februari 2016
Global Rank: 21,607,800
Link in: 205
Maklumat rank terdahulu di SINI

Banyak juga kejatuhan rank,  walaupun baru satu hari.  Kejatuhan itu bukanlah alasan untuk meninggalkan blog ini.  Tetapi dijadikan sebagai satu cabaran untuk mengejar ke rank yang lebih baik.

Terima kasih sudi baca entri Alexa Traffic Rank.

Antara dusta dan fajir

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Antara dusta dan fajir


Seringkali mengingatkan diri sendiri agar mengelak daripada percakapan yang sia-sia seperti menipu. Anak-anak juga sering diingatkan begitu.  Jangan sesekali bercakap sesuatu yang tidak benar.  Cuma bezanya anak-anak dengan kita ini adalah tahap pemikiran dan pemahaman.

Namun nasihat itu tidaklah terus berhenti disitu.  Nasihat tetapi nasihat yang mengalir terus dalam perbualan sehari-hari.  Jangan sampai jemu kerana kita perlu selalu diingatkan agar tidak lupa.


Dusta dan Fajir

Hati-hatilah kalian dengan perkataan yang dusta, karena perkataan yang dusta akan menuntun pelakunya kepada perbuatan fajir (maksiat). Dan sesungguhnya perbuatan yang fajir akan menuntun pelakunya kepada api neraka. (HR Muslim)

Petikan hadis di atas boleh diumpamakan seperti serangkap pantun lama yang berbunyi:

Siakap Senohong Gelama Ikan Duri
Bercakap bohong lama-lama mencuri


Terima kasih kerana sudi singgah dan baca entri Antara dusta dan fajir

Segmen Ucing Nak Url 3

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Segmen Ucing Nak Url 3


http://ucingkadayan.blogspot.com/2016/02/segmen-ucing-nak-url-3.html


Hi Blogger Segmen Ucing Nak Url kembali Lagi "Ucing Nak Url Bahagian 3" Kepada yang ketinggalan Segmen Ucing Nak Url Bahagian 2 .Bolehlah Menyertai Segmen ini.40 Penyertaan akan Menyaksikan Artis Popular Dari Hollywood Dalam Bulatan Merah.Siapakah Artis Tersebut .?

Syarat-syarat nya Mudah :

1) Follow Blog Ucing Kadayan Dan Google +
2) Buat Tajuk Post " Segmen Ucing Nak Url 3 "
3) Copy Semua Coding yang telah disediakan dalam box dan Paste ke dalam Ruangan Html dan Publish.
4) Tinggalkan Url Post Anda ke Ruangan Komen Disini.

Url Post Anda Akan Saya jadikan Home Blog Anda,

Tarikh Tutup Segmen 17-2-2016.

Jangan lepaskan Peluang Untuk Menyaksikan Artis Terkenal Dan Popular Dari Hollywood..!!


Terima kasih sudi singgah dan komen entri Segmen Ucing Nak Url 3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...