FOLLOWER

12 Februari 2016

Hidup tidak seindah disangka

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Hidup tidak seindah disangka


Hidup tidak seindah disangka

Hidup ini tak seindah yang disangka.
Tak smudah yang diduga.
Peritnya kadang tak terjangka.

Apa pun kita harus percaya
Ada hikmah disebaliknya.
Perancangan Allah jualah yang sebaik-baiknya.


*Mood nak bercuti lagi*

Sekian.

Birthday G.A by FARAHDEENA FISAL

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


CLICK PADA BANNER UNTUK JOIN

salam and hye people :),

. This is farahdeena second giveaway. Dan giveaway kali ini dibuat semperna birthday blogger
 farahdeena pada 9 february ni. So, nak cari 5 orang blogger yang bertuah untuk memenangi HADIAH MISTERI. 

Tapi kalau ramai yang join mungkin  jumlah yang bertuah akan berubah. hehe. 


Untuk join Birthday Giveaway By FARAHDEENA FISAL ini. mudah ja syarat dia :)

Emoticon
1.  buat entry bertajuk "Birthday G.A by FARAHDEENA FISAL"

Emoticon
2.follow blog farahdeenafisal.blogspot.my

Emoticon

3.follow ig farahdeenafisal

Emoticon

4.follow ig Farahdeena Shopholic


Tamat pada 19 February 2016, jom join ramai-ramai 
SmileySmileySmileySmiley



Mengapa harus berkata benar

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Mengapa harus berkata benar


Berkata benar

Seharusnyalah kalian berkata benar, karena perkataan yang benar akan mengantarkan pelakunya kepada amal kebaikan. Dan sesungguhnya amal kebaikan akan mengantarkan pelakunya kepada surga.  (HR Muslim)


Mood nak bercuti datang lagi...

Terima kasih sudi singgah baca entri Mengapa harus berkata benar.

Entri Pantas | CPUV ke-10 dan 11 Tahun 2016

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Entri Pantas |  CPUV ke-10 dan 11 Tahun 2016


Pantas sangat ker?  Dah macam entri terobek jer.

Baru sekarang nak update entri mengenai CPUV yang telah diterima pada hujung bulan Januari dan awal Februari 2016.  Nampaknya kurang meriah sikit CPUV kali ini.  Mungkin juga sebab dah lama tak update survey kat Nuffnang.  Star rating pun dah jatuh dari 3 bintang kepada 1 bintang jer.  

CPUV ke-10 dan 11 Tahun 2016
CPUV ke-10 dan 11 Tahun 2016
CPUV ke-10, Rakuten Bloggers project.  Entah projek apa tak perasan pula.  Mungkin juga keluar masa sedang tidur kot... hehehe

CPUV ke-11 pula adalah Huawei Mate S & Watch.  Rasanya macam pernah tengok iklan tu bergedik kat blog ni.  Iklan yang menceritakan mengenai jam keluaran Huawei.  Wei... dah ada jam elektronik nie... canggih betul.

Sekian dulu, YangBaik nak update survey blog kat Nuffnang.  Agak-agaknya apalah yang nak diceritakan yer kat Nuffnang.  Selalu sangat cerita lain tapi tulis lain... sungguhlah tidak efektifnya. Aduyai.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...