FOLLOWER

10 Mac 2016

Blogwalking Segment by kasihjuju.com

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Blogwalking Segment by kasihjuju.com


Ini adalah entri penyertaan YB dalam Segmen Blogwalking yang dianjurkan oleh kasihjuju.com. Berikut adalah kenyataan yang diambil dari segmen berkenaan.

Untuk makluman, segmen ini akan berlangsung selama seminggu sahaja. Cepat-cepat join okeh. Banyak kebaikan kalau korang join segmen macam ni. Antaranya, korang dapat kenal dengan rakan-rakan blog yang lain, boleh tengok design blog diorang yang cun-melecun dan yang paling penting dapat tingkatkan follower blog.

Blogwalking Segment by kasihjuju.com
Blogwalking Segment by kasihjuju.com

Klik banner di atas untuk ikut serta dalam segmen ini.

Syarat-syarat penyertaan:


1/ Sila follow blog saya ye.
2/ Like fanpage saya -->
3/ Buat entri bertajuk " Blogwalking Segment by kasihjuju.com "
4/ Copy banner segmen dan link kan semula ke entri ini.
5/ Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.


Dan yang paling best, penganjur segmen akan pilih 5 blog bertuah untuk dimasukkan dalam senarai bloglist special yang akan penganjur segmen create lepas habis segmen ni. Pemilihan akan dibuat berdasarkan top refferal dan juga menggunakan kaedah random.org.



Terima kasih sudi singgah baca dan sokong Blogwalking Segment by kasihjuju.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...