FOLLOWER

11 Mac 2016

Bloglist Bulan Mac Biskut Semperit

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Bloglist Bulan Mac Biskut Semperit


Biskut Semperit bukan sahaja sedap di makan ketika hari raya tetapi sudah boleh dinikmati setiap masa.  Hanya ianya menjadi nostalgia apabila dimakan pada pagi hari raya.  Entri ini bukanlah hendak bercerita mengenai keenakan biskut semperit.  Entri ini dibuat untuk menyatakan kegembiraan kerana blog YB termasuk dalam senarai bloglist di blog Biskut Semperit, bersempena dengan segmen yang pernah dianjurkan.  

Bloglist Bulan Mac Biskut Semperit
Bloglist Bulan Mac Biskut Semperit

Untung badan, penganjur mencari 15 blog untuk diletakkan dalam senarai bloglist.  Memandangkan hanya 11 orang blogger sahaja yang menyertai maka secara automatik semua blog peserta telah menang tanpa bertanding.  Tak perlu penganjur susah-susah.  

Mungkin penganjur perlu memudahkan penyertaan bagi menarik lebih ramai rakan blogger menyertai segmen atau contest yang dianjurkan.  Biar banyak penyertaan, banyak saingan, bertambah sengit. :D

Namun begitu usaha penganjur dalam menganjurkan segmen ini, YB sanjung kerana bukan mudah hendak menganjurkan segmen atau yang seangkatan dengannya.

Rezeki masing-masing kan.  Lepas ni... mungkin ada segmen dapat hadiah biskut semperit pulak kot.


Terima kasih atas kesudian singgah dan baca entri Bloglist Bulan Mac Biskut Semperit

Segmen Bloglist Kataubaid.com Mac 2016

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


 Segmen Bloglist Kataubaid.com Mac 2016


Blog Kataubaid.com sedang mencari 5 blog untuk di senaraikan dalam Bloglist Mac dan April 2016. YB berharap dengan penyertaan ini blog YB akan termasuk dalam senarai bloglist di blog kataubaid.com.  Kalau tak dapat pun tak mengapa, sekurang-kurangnya masuk dalam senarai peserta, dapat juga tumpang link dari blog kataubaid.com.


Segmen Bloglist Kataubaid.com
Segmen Bloglist Kataubaid.com

Blog Kataubaid.com sedang mencari 5 blog untuk di senaraikan dalam Bloglist Mac dan April 2016 . Untuk menyertai segmen bloglist kataubaid.com , boleh ikut cara-caranya seperti di bawah :

1. Follow Blog kataubaid.com
2. Like page -- > kataubaid .
3. Copy Coding di bawah ini dan pastekan di blog anda dan publish.
4. Pastekan Url entri anda di ruangan komen .
5. Selesai.

5 blog akan di pilih untuk menjadi bloglist kataubaid.com untuk bulan Mac dan April 2016 . Tarikh penyertaan bermula dari 10 Mac -12 Mac 2016 sahaja . Semoga dengan adanya blog korang dalam bloglist kataubaid.com dapat membantu menambah traffic blog anda setiap hari .

Jemput join ya !

Sekian.


Terima kasih sudi baca dan sokong Segmen Bloglist Kataubaid.com Mac 2016


Segmen Blogwalking By Seindahcerita

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Syarat-syarat Penyertaan
  1. Sila Follow Blog SEINDAHCERITA
  2. Sila Like Page SEINDAHCERITA  
  3. Sila Follow Twitter @nieylanadia
  4. Sila Follow Instagram @nieylanadia
  5. Buat entri bertajuk " Segmen Blogwalking By Seindahcerita "
  6. Copy banner segmen dan link kan semula ke entri ini. 
  7. Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.

    atau
  8.  Copy je semua code yang ade dekat ruangan kotak di bawah ni dan paste kan di HTML, dan publish. Senang kan.. :)

Bonus!
  • Sempena bulan Birthday Nieyl bulan nie, nieyl akan pilih 5 Blog yang bertuah melalui perkhidmatan random.org untuk menjadi bloglist nieyl :)

Terima kasih sudi baca entri dan sokong Segmen Blogwalking By Seindahcerita

Jumaat Penghulu Segala Hari

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Jumaat penghulu segala hari


Ya Allah

Perbaikilah agamaku, yang menjadi perkara paling penting padaku
Perbaikilah duniaku, yang menjadi tempat kehidupanku
Perbaikilah akhiratku, yang menjadi tempat kembaliku
Jadikanlah hidup ini sebagai tambahan segala kebaikan bagiku
Jadikanlan kematian itu sebagai istirahatku daripada segala kejahatan
(HR Muslim)


Jumaat Penghulu Segala Hari
Jumaat Penghulu Segala Hari



Jumaat Penghulu Segala Hari
Jumaat Penghulu Segala Hari


Terima kasih sudi singgah baca entri Jumaat Penghulu Segala Hari
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...