FOLLOWER

25 Mac 2016

GIVEAWAY by RosNordin

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



GIVEAWAY by RosNordin



Geram rasanya bila terlepas banyak peluang join giveaway.  Bila hampir seminggu atau lebih YB tidak dapat update blog gara-gara kesihatan yang tidak mengizinkan.  Bila dah dah tak sihat semangat pun apa lagi turut sama merudum.

Kali ini YB tidak lepaskan peluang untuk menyertai Giveaway yang dianjurkan oleh rakan blogger Ros Nordin.  Giveaway yang menarik kerana selain daripada dapat menambah kenalan hadiah yang ditawarkan juga menarik.

Nak tengok apa hadiah yang ditaawarkan?  Jom kita lihat sama-sama.
GIVEAWAY by RosNordin
Giveaway by RosNordin

Klik banner di atas untuk melihat syarat-syarat yang mudah dan ringkas.  Jangan takut-takut.  tak rugi apa-apa kalau korang klik banner di atas.  :D

Hadiah yang ditawarkan


Antara hadiah yang ditawarkan oleh penganjur ialah:

  1. MANGO Zip Cosmetic Case yang simple dan cantik with small souvenir inside, 1 x 5 Pemenang Bertuah.
  2. The Body Shop GIFT 1 x 5 Pemenang Bertuah
  3. 1 x Slim Leather Case - Red
  4. 1 x Bumper Case - Silver
  5. dan... hadiah misteri

Menarik kan hadiahnya.  YB berharap dapat memenangi salah satu hadiah yang ditawarkan.  Mana tahu rezeki memasing kan.

Okey, jom kita meriahkan giveway ini.  Sila klik banner di atas untuk mendapatkan keterangan lanjut.

Terima kasih kerana sudi memberikan sokongan untuk entri Giveaway by RosNordin.  Semoga givaway ini mendapat sambutan dan hasrat penganjur juga tercapai.


Usrah Coffee Penghilang Dahaga

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Usrah Coffee Penghilang Dahaga


Diam tak diam. Timbul dengan Usrah Coffee pula.  YB sebenarnya sudah hampir seminggu tidak menghidup ais.  Asyik minum air masak kosong atau air teh o panas.  Apa tidaknya sudah seminggu demam dan baru saja baik.  Demam panas dan disusuli dengan batuk.  Satu kombinasi yang amat baik sekali ketika musim panas ala-ala El-Nino datang melanda negara kita.

Usrah Coffee
Usrah Coffee

Green Tea dari Usrah Coffee.  Green Tea ini dibelanja oleh rakan sepejabat yang telah lama berjanji.  Tanpa disangka hari ini dia telah menggirangkan YB dengan Green Tea ini.  YB belum belum pernah cuba lagi kopi-kopi lain keluaran Usrah Coffee.

Balik pejabat hari ini rasanya tidak sempat singgah atau cari Usrah Coffee.  Mungkin esok atau lusa boleh lah ajak encik suami mencari di manakah lokasi rahsia Usrah Coffee.

Terima kasih sahabat yang telah belanja YB Green Tea kesukaan.



Segmen Blogwalking + Bloglist #3

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ

اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ




(klik banner kalau nak join)


1st Giveaway by Semanis Anggur

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Assalamualaikum….

Atas permintaan rakan fa ni cik puan Semanis Anggur. Dengan lafas Bis'milahhirahmannirahim, fa melancarkan GA dari Semanis Anggur bermula hari ini. GA ni bertujuan mencari like dan follower yang ke 250..Harap korang sudi undi. Jommmm join GA !! #250



Hadiah :
Topup RM10 X 2 pemenang
Bloglist(May) Greenfarra X 5 blog
Bloglist(May) Semanis Anggur X 5 blog
BLOG REVIEW di Greenfarra X 2blog
BLOG REVIEW di Semanis Anggur X 2blog
*2 hadiah misteri kepada 2 pemenang misteri #250

Date : 24 Mac – 15 April 2016

KLIK BANNER UNTUK JOIN....

Abam Kie's First Giveaway

Assalamualaikum dan selamat sejahtera




Sila klik banner di atas jika mahu join


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Bersyukur kepada Allah kerana Abam Kie berjaya menganjurkan giveaway buat julung kalinya. Jutaan terima kasih kepada barisan rakan blogger yang sudi menaja giveaway ini.

Berikut adalah senarai hadiah yang bakal menanti para pemenang bertuah:

1. Top up RM10 X 1 pemenang oleh PeRdU cINta
2. Hijab pin dan Viscose Printed Wide Shawl X 1 pemenang oleh Aksara Biru
3. Top up RM10 X 1 pemenang oleh Najwa Zahid
4. Top up RM10 X 1 pemenang oleh Ayuni Rafilah
5. RM10 tunai X 2 pemenang oleh Julia Jamaludin
6. RM10 tunai X 2 pemenang oleh Mommy Irra
7. Top up RM5 X 2 pemenang oleh Ina Zalina
8. Top up RM20 X 1 pemenang oleh Miss Fifi
9. Top up RM5 X 2 pemenang oleh Cik Nor
10. Buku resepi X 2 pemenang oleh Abam Kie

Kawan2 nak join? Ikut je langkah2 di bawah ini satu-persatu:

1. Follow blog Abam Kie dan penaja2 berikut. Ini wajib dipatuhi, OK?


2. Add Google+ berikut jika anda ada profil Google+. Kira macam sunat la...


3. Letakkan link www.irrayyan.com di dalam bloglist anda sehingga tamat giveway ini.

4. Buat entri bertajuk "Abam Kie's First Giveaway"

5. Letak banner di atas di dalam entri GA anda dan backlinkkan ke blog ini. Atau kalau nak lebih mudah cuma copy and paste html code di bawah ini.

6. Publish your entry and leave your GA link in the comment form below.

7. Done!


P.S. Syarat2 tu nampak macam banyak tapi sila buat sikit2. Lama2 siap la tu. Terima kasih diatas kesabaran anda.......


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...