FOLLOWER

17 Mei 2016

First Giveaway Prelove by Lea Azleeya

First Giveaway Prelove by Lea Azleeya



Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Sekali lagi akak YB join giveaway.  Memang tak jemu-jemu.  Sebab melalui giveaway kita dapat mengenali ramai blogger baru dan dalam masa yang sama blogger baru pun dapat mengenali kita. Kiranya situasi menang-menang lah.  Bukan mudah sebenarnya nak buat giveaway ini.  Ianya memerlukan komitmen dan kesabaran yang tinggi.  Kalau sekadar di pinggiran ajer... memang tak boleh jalan.

Okey, jom kita tengok semangat rakan blogger kita, Lea Azleeya dengan givewaynya yang pertama. Tengok pada banner pun dah bersemangat.



First Giveaway Prelove by Lea Azleeya

First Giveaway Prelove by Lea Azleeya


Untuk menyertai giveaway ini sila klik banner di atas.


Hadiah Untuk Para Pemenang


Lea menyediakan dua kategori pemenang seperti berikut:

  • 3 helai Bawal Aidijuma / BBS Prelove
    • **3 orang pemenang sahaja di cari
    • **setiap pemenang akan mendapat sehelai bawal AJ / BBS

  • Hadiah Khas
    • 1 helai Shawl BBS Prelove untuk penyertaan terpilih

Giveaway ini berlangsung mulai 5 hingga 31 Mei 2016.  Jom berikan sokongan anda kepada rakan blogger Lea Azleeya.


Terima kasih atas sokongan anda untuk First Giveaway Prelove by Lea Azleeya

Pencarian Bloglist Jun 2016 By Beeha Azman

Pencarian Bloglist Jun 2016 By Beeha Azman



Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Beeha Azman, begitulah nama rakan blogger yang menganjurkan segmen Pencarian Bloglist Jun 2016 By Beeha Azman.  Namanya mungkin agak baru dalam dunia blogging, apabila melihatkan kepada tempoh blog yang baru diwujudkan pada tahun 2015.  Tetapi nampaknya mempunyai pengetahuan yang luas dalam dunia IT dan blogging.  Ye lah remaja zaman sekarang memang cepat memahami IT kerana IT adalah sebahagian daripada dunia mereka.  

Seperti biasa jugalah, Segmen Pencarian Bloglist Jun 2016 dibuat bagi mengumpul rakan blogger. 


Pencarian Bloglist Jun 2016 By Beeha Azman

Pencarian Bloglist Jun 2016 By Beeha Azman


Untuk mengikut serta dalam segmen ini, sila klik banner di atas.

Jangan terkejut pula bila korang dapat trafik dari US.  Sebabnya Beeha sedang study di US.  Jadi marilah kita sama-sama memberi sokongan kepada rakan blogger Beeha Azman.

Segmen ini dijangka tamat pada 4 Jun 2016, mengikut waktu US.

Jom kumpul dan tambah trafik dari US pula.  Berdesup lah trafik akak nie...


Terima kasih atas sokongan anda semua untuk segmen Pencarian Bloglist Jun 2016 By Beeha Azman.




Orang yang paling dermawan

Orang yang paling dermawan



Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Sedekah.  Gambar hiasan


Sesungguhnya orang yang paling dermawan di dunia ini adalah orang yang menunaikan hak-hak Allah walaupun orang lain melihatnya sebagai orang yang kikir dalam hal lain. Dan sesungguhnya orang yang paling kikir di dunia ini adalah orang yang kikir untuk menunaikan hak-hak Allah walaupun orang lain melihatnya sebagai orang yang dermawan dalam hal lain.
(Wahab bin Munabbih)


Terima kasih sudi singgah baca entri Orang yang paling dermawan.

Segmen Bersama Amirah Azman & Sponsor

Segmen Bersama Amirah Azman & Sponsor


Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Selang beberapa hari blog ini agak sunyi bila tiada entri segmen.  Jadi hari ini, YB rasa tergerak hati nak join segmen anjuran rakan blogger Amirah Azman.  Segmen yang mudah sangat, hanya perlu salin dan tampal kod html yang disediakan oleh penganjur.  Selebihnya terpulang kepada kreativiti dan kerajinan blogger.  Oleh kerana hari ini akak YB terlebih rajin... maka dirajinkan jejari ini untuk menulis lebih banyak walaupun tidaklah sehingga 300 patah perkataan tetapi memadai untuk tambah sedikit kelainan.


http://eira-shamiera.blogspot.my/2016/05/segmen-bersama-amirah-azman-dan-sponsor.html
 ( CLICK banner untuk Join sekali )

TAMAT : 31/05/2016
UMUM PEMENANG : 01/06/2016

Terima kasih atas kesudian melayan entri meroyan YB, Segmen Bersama Amirah Azman & Sponsor



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...