FOLLOWER

10 Jun 2016

Sayur special air tangan encik suami

Sayur special air tangan encik suami


Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Sayur special air tangan encik suami, untunglah kalau setiao hari encik suami merajinkan diri masuk dapur. Lega sikit tak perlu kelam-kabut berebut di dapur, mana nak solat nak masak, anak-anak lagi. Kebetulan pula petang ini encik suami goreng sayur sawi bersama karot dan udang.  Bahannya puan isteri beli tengahari tadi... tak tahu nak masak apa beli jer apa yang terlintas di fikiran, bila masuk dapur nanti tahulah apa yang nak jadi.  Oleh kerana encik suami banyak masa lapang petang nie, jadi kita biarkan saja dia bekerja di dapur.

Sayur special air tangan encik suami

Inilah rupa sayur yang telah dimasak oleh encik suami untuk juadah berbuka puasa.  Makan dengan nasi panas menyelerakan.  Yang penting anak-anak pun suka makan sayur.  Walaupun kadang-kadang mereka tak makan.

Encik suami YB bukanlah househusband tetapi dia memang pandai memasak.  Kerana hobi dia memasak.

Sekianlah saja bebelan untuk malam ini.

Terima kasih kerana sudi singgah baca entri Sayur special air tangan encik suami.




Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru

Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru



Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru, entri lewat tengahari ini dari YB. Semenjak kebelakangan ini waktu untuk update blog terasakan semakin suntuk dan sempit. Menjadikan idea yang ada kadang-kadang tergantung lalu terbiar sahaja... tinggal tajuk tanpa isi cerita.  Secara kebetulan pada tengahari Jumaat ini ada masa lapang kerana waktu rehat yang panjang, maka YB ambil kesempatan ini untuk update entri Giveaway anjuran rakan blogger Nafas Baru.  Tiba-tiba saja baru terasa seperti boleh bernafas dengan lega, mana tidaknya semasa mesyuarat tadi asyik terasa semput saja bilamana ada bajet yang terpaksa cantas bagi memberi laluan kepada perbelanjaan berhemah.

Panjang pula intro untuk entri giveaway ini.  Ini semua ada kaitan kerana sudah beberapa hari terjumpa dengan entri Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru.  Hanya tengahari ini baru dapat keluarkan entri.  Terasa banyak betul yang hendak dikongsikan.

Kembali kepada Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru.

Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru

Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru

Klik banner 

YB berkenan sangat dengan giveaway ini bukan sahaja kerana hadiah yang ditawarkan tetapi melalui giveaway ini secara tidak langsung YB dapat tambah kenalan rakan blogger yang suka travel. Tak berani nak tipu dan tak nak juga hipokrit dengan diri sendiri, hadiah yang ditawarkan turut mempengaruhi YB turut serta dalam giveaway ini.

Antara barang-barang yang akan diberikan dalam giveaway ini merupakan cenderamata yang dibeli oleh penganjur di Madinah dan Vietnam.  Tidak perlu dibandingkan dengan nilai atau rupa, tetapi disebabkan beli di luar negara tu yang menjadikannya bernilai.  Mana tahu YB dapat aura nanti boleh ikut ke sana ke tempat hadiah itu dihasilkan.  Mengharap dan berangan tak salah kan?

Berikut adalah hadiah yang ditawarkan:
  1. Shawl x 3 (2 Shawl Madinah, 1 Shawl Vietnam)
  2. Purse Kipling x 1
  3. Keychain Vietnam x 7

Bagi mengikuti syarat-syarat penyertaan giveaway, korang boleh klik pada banner di atas.  Ahkak YB tak nak explain panjang lebar di sini.  Jadi korang ambillah peluang ini untuk berkenalan dengan penganjur

In shaa Allah, tidak ada ruginya anda menyertai giveaway ini. 

Giveaway ini akan tamat pada 28 Jun 2016 jam 11.59 malam. 

“Semoga Allah SWT menerima amal-amal dari kami dan kamu.”


Terima kasih atas sokongan anda untuk Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...