FOLLOWER

13 Jun 2016

Antara Pemenang Blog Untuk di Review

Antara Pemenang Blog Untuk di ReviewAssalamualaikum dan selamat sejahtera

Antara Pemenang Blog Untuk di Review.  Alhamdulillah blog YB antara blog yang telah terpilih antara blog untuk direview oleh rakan blogge Beeha.  Pemilihan ini berdasarkan penyertaan blog YB dalam segmen Pencarian Bloglist Jun 2016 By Beeha Azman.  Segmen berkenaan telah tamat pada 4 Jun 2016.  Tak sangka boleh terpilih memandangkan rakan blogger


Pemenang Blog Untuk di Review

Terdapat 5 blog yang turut sama terpilih untuk direview oleh Beeha. Selain dari hadiah blog review Beeha turut menawarkan hadiah berupa Senarai Bloglist.  Namapun segmen pencarian bloglist kan... Untuk melihat senarai penuh pemenang dan hadiah yang ditawarkan boleh klik sini.

Terima kasih Beeha dan rakan-rakan semua atas doa kalian. Inilah rezeki blogging pada bulan Ramadan.


Terima kasih juga kepada anda semua atas kesudian singgan baca entri Antara Pemenang Blog Untuk di Review.

Catatan Ramadan ke-8 | Cara mengubati hati

Catatan Ramadan ke-8 | Cara mengubati hati


Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Catatan Ramadan ke-8 | Cara mengubati hati.  Hati kita sering berbolak-balik.  Ada masa kita terlalu jujur dan ikhlas dan ada ketikanya kita alpa.  Memang sukar dimengertikan kerana kita ini manusia biasa tidak bisa lari dari gangguan-gangguan halus yang sering menodai kesucian hati kita.  Justeru adalah baik untuk kita terus kekal mengingati Allah kerana dengan mengingati Allah itu hati akan menjadi tenang.

Sekadar hiasan.


Apabila Anda ingin mengobati hati Anda yang telah keras membatu maka perbanyaklah menjenguk orang yang sakit, mengantarkan jenazah ke pemakaman dan mengingat kematian.  
(Sebagian ulama salaf)


Ramadan Kareem!

Terima kasih atas kesudian menjengok dan membaca Catatan Ramadan ke-8 | Cara mengubati hati.

Segmen Sally nak bagi Kad Raya 2016!


Segmen Sally nak bagi Kad Raya 2016!


Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Segmen Sally nak bagi Kad Raya 2016! tiba lagi.  Kali ini Sally nak bagi kad raya kepada 20 orang yang bertuah! Kalau korang nak kad raya juga, jom ikut serta YB meriahkan segmen Sally nak bagi Kad Raya 2016!.  2016 tau bukan 2015 apatah lagi 2014... jauh la.


Segmen Sally nak bagi Kad Raya 2016!

Segmen Sally nak bagi Kad Raya 2016!

Comel tak banner kat atas tu?  Simple saja. Haa... itulah korang kena klik banner di atas untuk dapatkan syarat-syarat penyertaan.  Tak susah pun.  Klik jer.

Segmen ini dijangka tamat pada 26 Jun 2016.  Sempat lagi nak join.  Jom lah kita join, mana tahu ada rezeki dapat Kad Raya dari Sally pula.


Terima kasih atas sokongan semua untuk entri Segmen Sally nak bagi Kad Raya 2016!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...