FOLLOWER

27 Julai 2016

CPUV Nuffnang hingga hari ini

CPUV Nuffnang hingga hari ini



Assalamualaikum dan selamat sejahtera

CPUV Nuffnang hingga hari ini, 27 Julai 2016.  Ini adalah entri pertama pada bulan Julai mengenai kempen CPUV di blog YangBaik.  Dalam kekalutan mengejar dateline tugas memang tak sempat nak mengerjakan entri CPUV.  Bukan tidak nampak CPUV sedang menari-nari di blog.  Tetapi saja nak bagi peluang dia menari lebih lama.  Mana tahu boleh bertambah lagi.

Oleh kerana kurangnya entri pada bulan Julai, makanya manalah nak bertambah sangat iklan CPUV di blog YangBaik.

Jadinya, inilah antara iklan CPUV yang sedang menari di blog YangBagi bagi bulan Julai sehingga ke tarikh entri ini dikeluarkan.

CPUV Julai 2016

CPUV Julai 2016

CPUV Julai 2016 sehingga kini ialah:

1.  Unilever Vaseline
2.  Acer Revo One Hello Kitty
3.  GE Takaful Avareness Campaign
4.  Astro Circle Kid Club

Kalau tak silap semua iklan di atas pernah dilihat menari-nari.  Lagi baik kalau dapat bertambah lagi dan lagi dan lagi dan lagi... hehehe

Semoga iklan CPUV yang ada sekarang ini dapat menari lebih lama lagi dan dapat menarik lebih banyak CTR Bonus.  Sekarang ini, CTR Bonus yang ada sikit sangat.

Apapun terima kasih Nuffnang dan rakan kongsi serta rakan-rakan semua yang sentiasa menyokong perjalanan blog YangBaik.


Sekian adanya.  Terima kasih sudi baca entri ini CPUV Nuffnang hingga hari ini


SEGMEN VVIP ( 13.07.2016 - 29.07.2016) BY AZLAN RUMADI

SEGMEN VVIP ( 13.07.2016 - 29.07.2016) BY AZLAN RUMADI



Assalamualaikum dan selamat sejahtera

SEGMEN VVIP ( 13.07.2016 - 29.07.2016) BY AZLAN RUMADI, akhirnya YB turut serta memeriahkan segmen ini.  Kalau tak silap ada dapat jemputan, tetapi tak ingat pula bila jemputan tu. Hanya sekarang baru YB berkesempatan menyertainya.  Segmen pun sudah hampir ke tarikh penamat.  Pada permulaannya segmen ini telah disimpan dalam kotak draf. Simpan punya simpan, langsung terdelete sebab ingat dah tamat.  Aduh... nasih juga terjumpa rakan blogger yang join segmen ini... jadi cepat-cepatlah YB buat entri.


SEGMEN VVIP ( 13.07.2016 - 29.07.2016) BY AZLAN RUMADI

SEGMEN VVIP ( 13.07.2016 - 29.07.2016) BY AZLAN RUMADI


Diringkaskan cerita, segala maklumat penuh mengenai segmen ini ada di sebalik banner di atas. Sila Klik banner untuk melihat maklumat selanjutnya.

Apa nak buat, ketika entri ini hendak disiapkan ada pula gangguan siaran.  Maka segala idea yang tidak berapa berapa tu telah tertumpah...

Jangan lupa klik banner di atas. Segmen ini akan berakhir pada 29 Julai 2016.

Jom berikan sokongan kepada segmen rakan blogger, Azlan Rumadi.


Terima kasih sudi sokong dan baca entri ini SEGMEN VVIP ( 13.07.2016 - 29.07.2016) BY AZLAN RUMADI

Dua shawl comel jadi pilihan untuk Angah

Dua shawl comel jadi pilihan untuk Angah



Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Dua shawl comel jadi pilihan untuk Angah di beli dari jualan amal Persatuan Pelajar di FSSR. Banyak lagi shawl yang dijual, ada pelbagai pilihan warna dan corak serta saiz.  Sudah lama sebenarnya mencari shawl untuk Irdina Huda.  Tudung yang ada sekarang adalah tudung sarung jenis Ariani.  Sebelum raya lepas memang mencari shawl yang sesuai, tetapi tiada yang berkenan di hati. Tambahan pula dengan kesuntukan masa, tak sempat survey.  Cari kat kedai atas talian pun tak jumpa juga yang berkenan.

Kebetulan hari ini ada jualan oleh pelajar-pelajar FSSR, maka sempatlah singgah sekejap.  Itupun nak cepat juga, singgah dalam perjalanan ke satu perjumpaan lain.  Belek belek sekejap, mata terus terpaut dengan corak dan warna yang comel ini.

Dua shawl comel

RM 1.00 sehelai.  Percaya atau tidak?

Macam tak percaya kan?  Tetapi itulah, akak pun dua tiga kali tanya adik-adik pelajar tu.  Tak yakin dengan jawapan dia, bayar dengan duit besar sikit.  Dan, bila dapat baki... maka betullah itu harganya.  Entah di mana mereka dapat modal dan keuntungan dari perniagaan mereka ini.

Apa yang pastiny dua helai shawl ini akan dihadiahkan kepada Irdina Huda.  Konon-kononnya Angah sebab dia anak ke dua.  Tetapi tak pernah panggil pun dengan gelaran tu.

Shaw ini juga sebagai hadiah kerana cemerlang dalam peperiksaannya yang lepas.  Tahniah Angah!.


Terima kasih sudi baca entri ini Dua shawl comel jadi pilihan untuk Angah

Segmen Bloglist 2016 by Cik Eyz

Segmen Bloglist 2016 by Cik Eyz



Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Segmen Bloglist 2016 by Cik Eyz, menarik untuk disertai kerana ianya mudah.  Selain dari itu dapat menambah lebih ramai kenalan dari kalangan blogger baru... dan lama.  Cik Eyz masih belajar dan segmen ini pertama kali dianjurkan.  YB suka join segmen ini kerana berpeluang masuk dalam bloglist blog Cik Eyz.  Itupun jika ada rezeki dan mesra random.org.  Tak berjaya masuk dalam senarai bloglist tak apa, yang pasti dapat masuk dalam senarai peserta... hohohoho

Jom kita tengok apa yang Cik Eyz sediakan untuk segmen ini.

Segmen Bloglist 2016 by Cik Eyz

Segmen ini terbuka kepada semua blogger.  Terutama yang ada akaun FB dan akaun Instagram. Blogger tanpa akaun FB atau Instagram juga boleh turut serta dalam segmen ini.

Untuk keterangan lanjut mengenai segmen ini, sila klik banner comel di atas.

Segmen ini dijangka tamat pada 30 Julai 2016.   So... cepat-cepat, jom berikan sokongan kepada rakan blogger, Cik Eyz.


Terima kasih atas sokongan untuk entri ini Segmen Bloglist 2016 by Cik Eyz

Promosi Sempena Hari Raya Haji 2016 | Comfy Cosy

Promosi Sempena Hari Raya Haji 2016 | Comfy Cosy


Assalamualaikum dan selamat sejahtera























Terima kasih sudi singgah baca entri ini Promosi Sempena Hari Raya Haji 2016 | Comfy Cosy
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...