FOLLOWER

8 Ogos 2016

Giveaway Follow dan Like MY

Giveaway Follow dan Like MYAssalamualaikum dan selamat sejahtera

Giveaway Follow dan Like MY merupakan entri giveaway yang ke-3 untuk bulan Ogos.  Pada masa begini, entri berkaitan giveaway banyak membantu blog YangBaik untuk sentiasa aktif.  Namun semuanya bergantung kepada kesediaan pemiliknya untuk bergelumang dengan kesuntukan masa dan beban kerja yang bertimbun.  Asyik-asyik banyak kerja, asyik-asyik tak cukup masa... ater apa nak tulis lagi kalau dah memang itu alasannya.  Janji alasan itu 'ikhlas' dan bukan alasan yang dibuat-buat.

Giveaway Follow dan Like MY ini sebenarnya dianjurkan oleh rakan blogger bernama Mieza Suhaini yang merupakan ahli Kelab Blogger Ben Ashaari.

Akak YB pun malas juga nak celoteh lebih panjang.  Apa kata kita tengok apa yang penganjur sediakan untuk giveaway ini.


Giveaway Follow dan Like MY

Giveaway Follow dan Like MY

Klik Banner di atas untuk melihat syarat penuh.  Jangan risau, syaratnya tak banyak dan tidak memerlukan anda tag rakan-rakan... hehehe

Penganjur mencari 3 orang pemenang dan YB amat berharap blog YB antara 3 yang terpilih itu... kot!

Giveaway ini bakal tamat pada 14 Ogos 2016.  Jadi sementera masih ada masa cepat-cepatlah rebut peluang keemasan ini. 

Jom kita meramaikan penyertaan dalam giveaway dan berebut 3 tempat seperti yang dicari penganjur. 


Terima kasih baca entri ini Giveaway Follow dan Like MY

GIVEAWAY PERTAMA by FARAH SANUSI

GIVEAWAY PERTAMA by FARAH SANUSI


Assalamualaikum dan selamat sejahtera

GIVEAWAY PERTAMA by FARAH SANUSI telahpun bermula pada 1 Ogos 2016.  Giveaway yang dianjurkan oleh rakan blogger, Farah Sanusi bersempena bulan kemerdekaan negara kita.  Baguskan ada juga giveaway ala-ala patriotik begini.  Sebagai rakyat Malaysia sewajarnyalah kita berbangga dengan kemerdekaan yang dicapai oleh negara kita.

Sebagai rakan blogger, maka YangBaik ambil kesempatan untuk turut serta dalam giveaway pertamanya sebagai tanda sokongan.  Semoga denggan sokongan ini bertambah-tambah lagi semangat kemerdekaan dikalangan rakyat Malaysia.

GIVEAWAY PERTAMA by FARAH SANUSI
GIVEAWAY PERTAMA by FARAH SANUSI

Seperti biasa juga YangBaik tidaklah mahu hipokrit sangat tetapi tidak juga hendak tunjuk over... P Bila dah menyertai giveaway, pastinya YangBaik mengharapkan dapat memenangi salah satu daripada hadiah yang ditawarkan.  Betulkan!  Penganjur menganjurkan giveaway kerana hendak memberikan hadiah, maka kita sebagai peserta yang menyertainya pasti mengharapkan kita akan memenangi sesuatu.  Dan seperti biasa juga, janganlah hendaknya kita ini tamak sangat.  Ada rezeki untuk kita maka adalah hadiahnya, jika tiada maka terimalah seadanya sebarang keputusan yang bakal diumumkan kelak.

Yang penting penyertaan dalam giveaway dapat menambah trafik dari kalangan rakan blogger yang baru dan juga yang lama.  Dapat juga menambah idea untuk mengarang dan membuat entri sementalahan idea lain sedang membeku.

Oit... banyak pula celotehnya.  Rakan-rakan yang hendak turut serta dalam giveaway ini boleh terus klik banner di atas.  

Klik banner di atas, boleh juga dapat tahu hadiah yang ditawarkan... Menarik!!!

Okeylah semua.  Jom luaskan kuasa blogger, berikan sokongan kepada Farah Sanusi.


Terima kasih atas sokongan dan pembacaan entri ini GIVEAWAY PERTAMA by FARAH SANUSI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...