FOLLOWER

26 September 2016

Pencarian Bloglist Oktober-Disember 2016 by Cik Ummi

Pencarian Bloglist Oktober-Disember 2016 by Cik Ummi



Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Pencarian Bloglist Oktober-Disember 2016 by Cik Ummi.  Jom kita teruskan sokongan kepada rakan blogger.  Cik Ummi anjurkan segmen pencarian bloglist bulan Oktober - Disember 2016.  Mudah-mudahan blog YangBaik termasuk dalam senarai kelak.

Memang tak jemu buat entri segmen atau giveaway ini.  Biarkan entri di blog penuh dengan segmen atau giveaway, janji kita buat entri sebagai tanda sokongan kepada rakan blogger.  Untuk beberapa hari ini, selagi ada kesempatan YB kita join.  Itupun jika mudah dan tiada permintaan yang pelik-pelik.

Ha... ini adalah entri penyertaan YangBaik.  jom kita tengok apa yang Cik Ummi sediakan untuk segmen ini.

Pencarian Bloglist Oktober-Disember 2016 by Cik Ummi

Pencarian Bloglist Oktober-Disember 2016 by Cik Ummi


Klik banner di atas untuk turut serta dalam pencarian ini.

Segmen ini akan tamat pada 30/9/2016.  So... cepat cepat cepat... tinggal berapa hari saja lagi.


Terima kasih atas sokongan anda untuk entri ini, Pencarian Bloglist Oktober-Disember 2016 by Cik Ummi

.

Giveaway by BusyraTakiyudin

Giveaway by BusyraTakiyudin



Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Giveaway by BusyraTakiyudin.  Sekali lagi, untuk hari ini YB join giveaway.  Giveaway ini dianjurkan oleh blogger sambilan yang merupakan seorang pelajar sepenuh masa di UiTM Puncak Alam.  Terima kasih kepada Busyra kerana menganjurkan giveaway ini.  Anjurkan giveaway bukanlah satu perkara yang mudah.  Rasanya dah pernah tulis mengenai perkara ini.

Okeylah kita kembali kepada giveaway.


Giveaway by BusyraTakiyudin

Giveaway by BusyraTakiyudin


Klik banner di atas untuk maklumat lanjut mengenai giveaway.

Pandangan YB, dari segi penulisan dalam blog  Busyira patut elakkan penggunaan perkataan aku sebagai ganti nama diri.  Yang lain-lain tu nampaknya dah bagus.

Korang cepat!!! join giveaway ini.


Terima kasih baca entri ini, Giveaway by BusyraTakiyudin

COMICS GIVEAWAY by SVIORS

COMICS GIVEAWAY by SVIORS



Assalamualaikum dan selamat sejahtera

COMICS GIVEAWAY by SVIORS dianjurkan oleh rakan blogger yang juga merupakan peminat k-pop.  Agak aje lah, sebab blognya ada ciri-ciri k-pop.  Biasanya itulah gambaran pertama yang terus memberikan perhatian kepada pengunjung yang pertama kali menjejaki blog ini.

Komik, satu masa dulu akak YB merupakan peminat komik juga, ketika zaman sekolah.  Bila dah berumahtangga bertukar pula selera pembacaan.  Lebih kepada kekeluargaan dan kehidupan.  Tetapi bila dah berpeluang memiliki komik percuma, terus saja minat lama itu bercambah kembali... hihihi

Jadi, ini adalah entri YB untuk COMICS GIVEAWAY by SVIORS.  Manalah tahu ada rezeki dapat komik percuma... hurrayyy.


COMICS GIVEAWAY by SVIORS

COMICS GIVEAWAY by SVIORS

Klik banner di atas untuk mendapat keterangan lanjut mengenai COMICS GIVEAWAY by SVIORS.


HADIAH

Berikut adalah antara hadiah yang ditawarkan kepada bakal pemenang, iaitu 9 buah komik untuk 3 orang pemenang, jadi seorang akan dapat 3 buah komik.

Set A
1. Pujaan Hatiku
2. Cinta Puteri Bulan Sabit.
3. Doktor Hatiku

Set B
1. 1/3 Romantika
2. Love Triangle
3. Jom Ke Sekolah Malam!

Set C
1. Coklat & Pudina
2. Andainya Dia Di Kafe Ini
3. Organisasi Rahsia Sekolah

EXTRA HADIAH  kepada pemenang bertuah

1 Small Bag Organizer  dan 1 Cartoon Sleep Eyes untuk seorang pemenang.


Korang tak teruja ke tengok hadiah yang ditawarkan?  Meh le kita meriahkan giveaway ini.  Tak dapat hadiah pun tak mengapa janji blog kita meriah dengan trafik daripada peminat k-pop. Huyayy!!
Giveaway ini bermula 12/09/2016 hingga 12/10/2016.


Terima kasih baca entri ini.  Jom sokong COMICS GIVEAWAY by SVIORS


PENCARIAN BLOGLIST OKTOBER

PENCARIAN BLOGLIST OKTOBER


Assalamualaikum dan selamat sejahtera

PENCARIAN BLOGLIST OKTOBER kali ini dianjurkan oleh rakan blogger Zafirah Nazri melalui blognya thezafirahnazri.  Rakan blogger yang baru dikenali kerana segmen ini, melalui seorang blogger yang telah lama dikenali.  Semuanya dikenali melalui laman maya, tidak pernah bersua.  

Jadi, dengan rasminya entri ini adalah entri blog YangBaik untuk penyertaan segmen ini iaitu PENCARIAN BLOGLIST OKTOBER.



PENCARIAN BLOGLIST OKTOBER

PENCARIAN BLOGLIST OKTOBER


Segmen ini berlangsung mulai 23/9/2016 sehingga 30/9/2016.  Tinggal beberapa hari saja lagi.

Kepada blogger sekalian, jom berikan sokongan kepada rakan blogger kita.  

Klik banner di atas untuk terus ke blog pemilik segmen ini.


Terima kasih baca entri ini, PENCARIAN BLOGLIST OKTOBER.


Selamat Pagi Isnin

Selamat Pagi Isnin



Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Selamat pagi Isnin.

Bahagia itu milik hati yang sentiasa redha dan bersyukur.



Syukur Alhamdulillah masih diberikan kesempatan dan ruang untuk melakar entri untuk pagi ini.


Terima kasih sudi singgah baca entri ini, Selamat Pagi Isnin.



10 Sebab Mesti Guna Vanilla Coffee Scrub SEGOBUGO

10 sebab guna vanilla coffee scrub Segobugo



Assalamualaikum dan selamat sejahtera


10 sebab mesti guna vanilla coffee scrub Segobugo, semuanya adalah untuk kebaikan dan kecantikan.


Vanilla coffee scrub

  1. Anti Selulit/stretchmark selepas bersalin
  2. Tegangkan kulit yang kendur
  3. Putihkan kulit, kalau tidak menyeluruh pun perlahan-lahan
  4. Membuat sel kulit mati yang menyebabkan pori-pori tertutup
  5. Membuang blackhead terutama di muka 
  6. Memudarkan parut jerawat bergantung kepada kulit muka
  7. Mengecutkan jerawat terutama jerawat batu
  8. Menggebukan kulti dan melicinkan kulit sehalus kulit bayi
  9. Menghilangkan daki degil terutama di celah pelipat
  10. Melegakan gatal-gatal di badan kesan jerawat atau kegatalan kulit seterusnya melembabkan kulit dan rambut dengan kandungan virgin coconut oil (vco)



Berhenti di sini?


Nanti dulu, banyak lagi kelebihan VANILLA COFFEE SCRUB, antaranya :

➡ menghilangkan parut
➡ mengurangkan selulit
➡ mencerahkan kulit
➡ melembabkan kulit
➡ menanggalkan blackhead & whitehead
➡ pudarkan parut jerawat
➡ mengecutkan jerawat
➡ mengawal lebihan minyak pada wajah
➡ melembutkan kulit muka
➡ melicinkan kulit muka
➡ boleh dijadikan scrub & masker
➡ menenangkan dengan aroma kopi dan vanilla


Testimoni vanilla coffee scrub SEGOBUGO









FB : http://facebook.com/segobugo
Blog : http://segobugo.blogspot.com
Instagram : http://instagram.com/segobugo



Semoga dapat manfaat dari entri ini, 10 sebab mesti guna vanilla coffee scrub Segobugo


posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...